manbetx app - 花都精英俱乐部 -[广州论坛]Hdbbs.Net

注册成会员

QQ登录

只需一步,快速开始

搜索

大家觉得如果manbetx manbetx app禁摩好唔好

楼主
首先,点解我会发一张甘噶贴呢,
原因好简单,而家交通好挤塞,特别系上落班时间..
我觉得好多时D摩托车都唔按规则行驶,偏偏要开到出马路中间又唔系快..仲要左撇右撇唔睇倒镜..
所以有时候我觉得人地经常讲个句讲得几有道理噶话,.就系"抵D摩托车佬比人撞死"就系甘..
大家觉得如果manbetx manbetx app禁摩,好唔好呢??不过呢D都只不过系迟早噶事..
我本人觉得几好..起码对交通来讲已经无甘阻塞..
单选投票, 共有 815 人参与投票
25.64% (209)
74.36% (606)
您所在的用户组没有投票权限
沙发

manbetx manbetx app无甘多人买的起小车!

我反对!
板凳

绝对支持。

D摩托车真系好烦。
地板
up即顺
围观
对于manbetx manbetx app来讲。

依家都没咩必要禁摩,因为不是个个都有能力买小车。

manbetx manbetx app依家又不是很繁荣昌盛,所以我冧没咩必要囖。
D摩托好Q烦!
人地澳门甘细都未禁..manbetx manbetx app禁来托呀
禁佐manbetx manbetx app呢D经济提唔上去。。。几多人都靠摩托车稳吃.........
反对..
原帖由 dai5420 于 2009-3-7 09:28 PM 发表
禁佐manbetx manbetx app呢D经济提唔上去。。。几多人都靠摩托车稳吃.........

赞同~~~
经济跟得上!?~?~?? 无聊问题!~
禁唔禁关你地咩事啊,几时轮到你地讲也
有头发,边个想做瘌痢?
快D禁喇``````禁咗我就买小车
有钱人谈的话题也.......
我开摩托既,绝对反对,我穷,买5起小车,我仲要稳食,禁摩系可以全面解决,但对好多人造成不便,应该提倡既系更加有力咁去规范摩托车系行驶规则,萨下萨下
鄙视LZ........禁摩真搞笑···请参考下面两贴。。。。
https://www.kkwem.com/viewthread.php?tid=116389
https://www.kkwem.com/viewthread.php?tid=121638